Mayonaise uit de schift halen

Mayonaise is een soort Polaroidsaus: je ziet ‘m voor je ogen ontstaan. Maar soms schiet de saus in de schift. […]

Mayonaise

Befaamd cuisinier Pascal Jalhay maakt mayonaise, rekent af met een paar vooroordelen en introduceert een nieuwe visie op kloptechniek en […]

Masterclass: het perfect gebraden kippetje

Keukenmeester René Ameling laat in een complete masterclass zien hoe je een kip braadt.

Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey

Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]

Masterclass worstenbroodjes

De corona pandemie zette menig restaurantkok op een ander spoor. In plaats van mooie gerechten op een bord moesten zij […]

Masterclass terrine maken door Michel van der Kroft**

Meesterkok Michel van der Kroft van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk geeft een masterclass terrine maken bij ROC Sterklas in […]

Masterclass Tarte Tatin

Bakker Issa Niemeijer-Brown heeft na zijn succesvolle Boek over brood zijn kennis van de patisserie in een nieuw boek vastgelegd. […]