Onze sterren

Delen:

Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella een vruchtenroomtaart. De taart is op basis van banketbakkersroom, bladerdeeg en vers rood en zwart fruit. Over het maken van  banketbakkersroom heeft Cees al eens een videorecept gemaakt, en dat geldt ook voor het bladerdeeg. In tegenstelling tot banketbakkersroom is bladerdeeg een heel bewerkelijk product, maar Cees laat zien hoe je met kant en klaar roomboterbladerdeeg uit de supermarkt ook tot een goed resultaat kunt komen. In dit eerste deel maken Cees en Stella de bodem, in deel 2 komt de vulling erin en gaat de meringue erop.

Eind 2020 is van De Banketbakker, het handboek met alle Holtkamp-recepten een nieuwe, herziene en uitgebreide uitgave verschenen.  Wil je een door Holtkamp zelf gesigneerd exemplaar? Dat kan.  Je kunt het boek hier bestellen en als je dat doet help je Foodtube èn een fysieke boekwinkel terwijl het jou niets extra kost.

print

Gerelateerde artikelen