Onze sterren

Delen:

Er zijn steeds meer diensten die een deel van een koe bevroren bij je thuisbezorgen. Maar wat gebeurt er wanneer je een stijfbevroren entrecote van min achttien graden in een hete bakpan laat glijden?Smaakt dat vlees nu eigenlijk beter of slechter? Samen met onze Foodtube ster @demoslager Gertjan Kiers hebben we de test gedaan. Een verse vs. een bevroren entrecote. Bekijk  het (verrassende) resultaat.

Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug en je krijgt een mooie verzameling vleesrecepten. Gertjans Vleesbijbel kun je hier bestellen en als je dat doet help je niet alleen Foodtube, maar ook een zelfstandige, fysieke boekhandel (Mevrouw Hamersma) terwijl het jou niets extra kost.

print

Gerelateerde artikelen