Betty Koster Written by eheroes, maart 25th, 2015 Frau Antje had de naam, maar als er tegenwoordig een vrouw voor kaas staat in Nederland is dat Betty Koster. […]
René Ameling Written by eheroes, maart 25th, 2015 Vraag aan René Ameling hoe hij zich het liefste geafficheerd ziet en het antwoord zal ‘keukenmeester’ zijn. Want er lopen […]
Petra Possel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]
Gertjan Kiers Written by eheroes, maart 23rd, 2015 ‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, […]
Yvette van Boven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Yvette van Boven heeft veel in huis. En dat is niet louter een goed geoutilleerde keuken. Behalve kok, foodstylist, kookboekenmaker […]
Cees Holtkamp Written by eheroes, maart 1st, 2015 Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]
Zwezerik, duivenborst en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, november 8th, 2019 Frans Bon, chef-kok en maaltijdontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een heerlijk herfstgerecht zwezerik, duivenborst en paddestoelen
Zwezerik bakken met Imko Binnerts Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2023 Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]
Zwezerik Written by eheroes, december 15th, 2014 In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]
Zwetende kaas voorkomen Written by , oktober 14th, 2015 Net als de consument heeft kaas de neiging om bij warmte te gaan zweten. Het klinkt niet fris, maar hoe […]
Zwartpoot varkenslapjes Written by , juli 7th, 2015 Het zwartpootvarken dat we uit Spanje kennen scharrelt ook aan de Portugese kant van de grens rond. In de keuken […]
Zwarte madeleines van Jean Beddington Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2019 Jean Beddington maakte een boek vol party-bites: A little bite of Beddington. Uit dat boek maakte ze voor Foodtube een […]
Zuurkool met vis van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]