Wildzwijnburgers bakken

Een paar honderd verse hamburgers grillen in luttele uurtje, bij Wild van Wild lukt dat dankzij een vondst van Maikel […]

Wildplukken: de Eetbare Stad

Onder de zelfverklarende titel De eetbare Stad schreef Jager/verzamelaar Ellen Mookhoek samen met Geert Timmermans en Anneke Blokker een boek […]

Wildplukken

Op pluksafari met Edwin Flores langs de Amsterdamse Bosbaan

Wildpaté

Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]

Wilde gans: een anatomische les

Tijdens de week van de zomergans staat de wilde gans vanaf 13 juli op het menu van een groot aantal […]

Wilde eend braden

Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]

Wilde duif met polenta

In de sterklas van ROC Amsterdam, waar jonge koks en kokkinnen zich onder leiding van Meesterkok Theo van Rensch voorbereiden […]