Wildzwijnburgers bakken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Een paar honderd verse hamburgers grillen in luttele uurtje, bij Wild van Wild lukt dat dankzij een vondst van Maikel […]
Wildplukken: de Eetbare Stad Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2017 Onder de zelfverklarende titel De eetbare Stad schreef Jager/verzamelaar Ellen Mookhoek samen met Geert Timmermans en Anneke Blokker een boek […]
Wildplukken Written by eheroes, december 9th, 2014 Op pluksafari met Edwin Flores langs de Amsterdamse Bosbaan
Wildpaté Written by , december 17th, 2015 Meesterkok Theo van Rensch, docent van de Sterklas op ROC Amsterdam, maakt een wildpaté van haas. Hoewel paté in wezen […]
Wilde gans: een anatomische les Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Tijdens de week van de zomergans staat de wilde gans vanaf 13 juli op het menu van een groot aantal […]
Wilde eend braden Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2019 Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]
Wilde duif met polenta Written by , maart 24th, 2016 In de sterklas van ROC Amsterdam, waar jonge koks en kokkinnen zich onder leiding van Meesterkok Theo van Rensch voorbereiden […]