Marsepein maken

Bereiding Besprenkel de amandelen met een beetje water en doe ze 15 sec. in de magnetron. Doe de amandelen met […]

Marsalapudding van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een simpele, maar heerlijke pudding met gehakte bitterkoekjes en marsala. Eind 2020 […]

Maroeska Metz maakt uienbroodjes

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (en Heel Holland Bakt-finalist) Maroeska Metz maakt uienbrood. Een lekker bijgerecht en een handig artikel om in de diepvries […]

Maroeska Metz maakt pepparkakor

Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]

Maroeska Metz maakt een Zwitserse notentaart

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt een buitengewoon voedzame en ongemeen lekkere notentaart: Bündner nusstorte. Zwitserse notentaart, recept uit Maroeska’s boek Hoe […]

Mario & Joelia, de make over van De Zwethheul

Mario Ridder verhuisde zijn tweesterrenrestaurant De Zwethheul vanuit Schipluiden naar de begane grond van het Hilton Rotterdam. Joelia is de […]

Mari Maris: zo frituur je de krokantste frites

Mari Maris frituurt dikke frites die ze eerst gekookt heeft. Het resultaat is verrassend. Het recept komt uit Mari’s Groentebijbel […]