Mari Maris: snelle schotel van paksoi & paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 Uit haar nieuwe kookboek met de zelfverklarende titel A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een even heerlijke als snel […]
Mari Maris: Rode paprika’s roosteren Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Mari Maris, auteur van o.v.a. De Groentebijbel, laat zien hoe je het best paprika’s kunt roosteren. Ze vertelt waarom er […]
Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]
Mari Maris maakt gratin Savoyard Written by Ronald Hoeben, juli 17th, 2020 De faam van gratin Dauphinois reikt tot ver buiten de Franse Dauphiné regio. Alleen wordt met die titel vaak een […]
Margot Janse schildert een Vermeer bij restaurant RIJKS Written by eheroes, maart 17th, 2015 Gastchef Margot Janse laat zich in de keuken van Rijks Restaurant inspireren door Oude Meesters, en maakt een gerecht met […]
Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]