Orak arik @ Lachende Javaan Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de knoflook in dunne plakjes en de spitskool in reepjes. Doe een flinke klont boter in een pan […]
De keuken van Chris Naylor Written by Ronald Hoeben, maart 25th, 2022 De Britse cuisinier Chris Naylor werd in 2005 door Albert Roux naar Amsterdam gehaald om het keukenteam van The Grand […]
Italiaanse groenten van Toscanini Written by eheroes, december 15th, 2014 Leonardo Pacenti, chefkok/patron van restaurant Toscanini in Amsterdam, laat zien wat je kunt doen met puntarelle, catalogna, cime di rapa, […]
Kalfsschnitzel maken (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]
Het succes van Sauvignon Written by , augustus 13th, 2015 De Sauvignon steekt Chardonnay naar de kroon. Sauvignon is een verbastering van sauvage, wild. Kortom, de wilde witte. Wereldberoemd geworden dankzij […]
Aardpeersoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 26th, 2021 Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]
Hollandse haantjes bij de pluimveehouder Written by , maart 9th, 2017 Chris Borren is biologisch pluimveehouder. In zijn bedrijf is ruimte gemaakt voor de Hollandse haantjes, de broertjes van de leghennen […]