Lièvre à la Royale Deel 2: de voorbereiding

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]

Lièvre à la Royale deel 1: het villen van de haas

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]

Lichtgroene courgette

De donkergroene courgette is alom tegenwoordig, maar in de Turkse super vind je naast de vertrouwde groene ook een andere […]

Leverworst van marsepein

Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]

Le Bouchon du Centre, restaurant met één personeelslid

Hanneke Schouten runt al ruim 20 jaar een restaurant in haar uppie: Bouchon du Centre in Amsterdam. Hoe doet ze […]

Latte Art maken

Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]

Lastage jubileum op het Schouwburg toneel

Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]