Kaasvlinders maken Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Kaasvlinders zijn weliswaar ouderwets, maar ook altijd nog bijzonder populair. Samen met zijn kleindochter Stella Meijles laat banketbakker Cees Holtkamp […]
Paul Fagel maakt coquilles met Noilly Prat-saus Written by Ronald Hoeben, januari 20th, 2023 Meesterkok Paul Fagel (80), telg uit de Fageldynastie die in de laatste decennia van de vorige eeuw de Nederlandse gastronomie […]
Sushi college deel 1: de rijst Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]
Simpele salade van groene en witte asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.
Paling met Mosterdijs Written by , juli 30th, 2015 Bereiding Maak het ijs, Meng de eidooiers met het suiker en klop tot deze dik en blank wordt. Verwarm de […]
Zuurdesembrood (deel 1 van 3): zuurdesem maken Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit eerste deel wordt zuurdesem gemaakt.
Olijvencollege, het gebruik Written by eheroes, maart 18th, 2015 De Hollandse methode om van olijfolie te genieten is door er bij wijze van voor- voorgerecht ongelimiteerd brood in te […]