Schelvis met asperges, radijs, prei en wortelcrème

Niels Timmer, Sterklasleerling van ROC Amsterdam, maakt een gerecht met schelvis, asperges, aardappel, radijs, prei en wortelcrème.

Simpele salade van groene en witte asperges

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.

Arabisch Flatbread

Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]

Radijssalade & schapenkaas

Edwin Vinke, patron cuisinier van De Kromme Watergang** verwerkt zowel planten uit zijn omvangrijke moestuin als dieren uit de nabije […]

Preview van restaurant Neni in Amsterdam

In de herfst van 2018 opent Neni, een filiaal van een Israëlische restaurantketen, in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein […]

Kwaliteit van Haring

Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]

Porchetta

Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik)  is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]