Schelvis met asperges, radijs, prei en wortelcrème Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 Niels Timmer, Sterklasleerling van ROC Amsterdam, maakt een gerecht met schelvis, asperges, aardappel, radijs, prei en wortelcrème.
Simpele salade van groene en witte asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.
Arabisch Flatbread Written by , juli 23rd, 2015 Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]
Radijssalade & schapenkaas Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Edwin Vinke, patron cuisinier van De Kromme Watergang** verwerkt zowel planten uit zijn omvangrijke moestuin als dieren uit de nabije […]
Preview van restaurant Neni in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2018 In de herfst van 2018 opent Neni, een filiaal van een Israëlische restaurantketen, in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein […]
Kwaliteit van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2015 Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]
Porchetta Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik) is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]