Lam uitbenen (deel 1 van 4)

In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]

Label Rouge kip panklaar maken

Meesterslager Johan van Uden maakt een Franse scharrelkip (Label Rouge) panklaar. Label Rouge is het officiële Franse keurmerk voor boeren […]

Kwaliteit van Haring

Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]

Kun je kaas invriezen?

Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]

Kruukplaetjes maken

Als hoeder van het klassieke Nederlandse koekjesassortiment richt Cees Holtkamp dit keer de blik op Goeree Overflakkee. Deels omdat hij […]

Kroketten frituren

Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]

Krokante Ovenaardappel Maken

Het ultieme ovenaardappeltje maak je van kruimige aardappelen en je doet het in twee keer: eerst kort koken, dan in […]