Lam uitbenen (deel 1 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]
Label Rouge kip panklaar maken Written by Ronald Hoeben, maart 19th, 2021 Meesterslager Johan van Uden maakt een Franse scharrelkip (Label Rouge) panklaar. Label Rouge is het officiële Franse keurmerk voor boeren […]
Kwaliteit van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2015 Hoe nieuw is de nieuwe haring eigenlijk? In elk geval niet spatvers, ze zijn -net als alle haringen- al ingevroren […]
Kun je kaas invriezen? Written by , augustus 12th, 2015 Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]
Kruukplaetjes maken Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2023 Als hoeder van het klassieke Nederlandse koekjesassortiment richt Cees Holtkamp dit keer de blik op Goeree Overflakkee. Deels omdat hij […]
Kroketten frituren Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2017 Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]
Krokante Ovenaardappel Maken Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2017 Het ultieme ovenaardappeltje maak je van kruimige aardappelen en je doet het in twee keer: eerst kort koken, dan in […]