Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 2 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]
De kip van het spit van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat is de menukaart van restaurant Le Garage. De kip […]
Holtkamps dessertcroquet Written by Ronald Hoeben, maart 9th, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp dessertcroquetten. Zoals de naam al doet vermoeden is het een […]
Koken met vis in blik Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Ingeblikte vis wordt in Nederland weliswaar veel gegeten, maar dan gaat het vrijwel uitsluitend om ingeblikte tonijn en die is […]
Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 28th, 2019 Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]
Gebraden fazant Written by , december 15th, 2016 Chefkok Henk Markus en souschef Nick Twickler van restaurant Het Ambacht in Heerenveen maken een feestelijk gerecht met gebraden fazant, […]
Comfortabele risotto Written by eheroes, december 15th, 2014 Christian Sinicropi is executive chef van Hotel Martinez in Cannes, waarin het restaurant (La Palme d’Or) twee Michelinsterren heeft. Voor […]