Kousebandspaghetti

Uit zijn boek TLV Vegan, Land zonder melk en honing, een vegan opvolger van TLV, maakt Jigal Krant een eigen […]

Koude vanillesaus

Cees Holtkamp kent verschillende vanillesauzen. Eerder maakte hij er een van melk, half geslagen room, eierdooiers en een vanillestokje. Perfect […]

Koude Tomatenbouillon

Je kunt het nauwelijks koken noemen, zo simpel is de heldere bouillon die Bert van Buschbach (restaurant De Compagnon, Amsterdam) […]

Kop-tot-staart diner à la St John

Voor liefhebbers van orgaanvlees en andere stoere gerechten is restaurant St John in Londen een bedevaartsoord. Twintig jaar geleden publiceerde […]

Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo

In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]

Koolbloemensalade

Sinds hij vijf jaar geleden een moestuin voor de deur van zijn restaurant De Kromme Watergang** kreeg, is patron cuisiner […]

Kooklessen uit 1912

Petra Possel erfde van haar Oom Dick een geïllustreerd kookboek uit 1912. Het staat barstensvol leerstof die elke huisvrouw aan […]