Kousebandspaghetti Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Uit zijn boek TLV Vegan, Land zonder melk en honing, een vegan opvolger van TLV, maakt Jigal Krant een eigen […]
Koude vanillesaus Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2016 Cees Holtkamp kent verschillende vanillesauzen. Eerder maakte hij er een van melk, half geslagen room, eierdooiers en een vanillestokje. Perfect […]
Koude Tomatenbouillon Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Je kunt het nauwelijks koken noemen, zo simpel is de heldere bouillon die Bert van Buschbach (restaurant De Compagnon, Amsterdam) […]
Kop-tot-staart diner à la St John Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2020 Voor liefhebbers van orgaanvlees en andere stoere gerechten is restaurant St John in Londen een bedevaartsoord. Twintig jaar geleden publiceerde […]
Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]
Koolbloemensalade Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Sinds hij vijf jaar geleden een moestuin voor de deur van zijn restaurant De Kromme Watergang** kreeg, is patron cuisiner […]
Kooklessen uit 1912 Written by , augustus 3rd, 2016 Petra Possel erfde van haar Oom Dick een geïllustreerd kookboek uit 1912. Het staat barstensvol leerstof die elke huisvrouw aan […]