Porchetta

Porchetta (geroosterde rollade van varkensbuik)  is met z’n omhulsel van krokant gebakken zwoerd een tamelijk onweerstaanbaar gerecht. Bij restaurant Metro […]

Masterclass frites bakken

Na een eerder frituurcollege, waarin hij de diverse frituurmethoden uiteenzet, geeft Keukenmeester René Ameling een masterclass frites bakken. Wat is […]

De beste manier om biefstuk te ontdooien

Wie van vlees houdt heeft doorgaans een voorkeur voor vlees dat niet bevroren geweest is. Toch zijn er situaties waarin […]

Hele kip opdelen met René Ameling

In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht,  fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]

Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]

Verse Aanvoer: Baut Paradijs

Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]