Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]
Aardappelcroquetten Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles geeft banketbakker Cees Holtkamp een masterclass klassieke aardappelcroquetten. Het recept uit zijn boek De […]
Oriëntplakken van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2023 Foodtube’s huispatissier maakt een specialiteit uit de winkel: Orientplakken, noten in honing die je zo kunt eten of als een […]
Het steeltje van het glas Written by , augustus 13th, 2015 Een wijnglas heeft dat steeltje niet voor niets. Er zijn drie redenen. Ga je met je hand namelijk om de […]
Zo eet je een gourmet-burger Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2019 In korte tijd is een hamburger veranderd van een handzaam broodje in een omvangrijk gestapelde constructie van vele ingrediënten. Hoe […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Aardappelsalade Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2017 Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]