Kookboekrecensie: Jan, Jans en de kinderen

Petra Possel vindt het kookboek van Jan, Jans en de kinderen, getekend door de onlangs overleden Jan Kruis. Het boek […]

Kookboekrecensie: Culture Cuisine Cooking

Petra Possel verdiept zich in het lijvig en fraai uitgevoerd kookboek Culture Cuisine Cooking van de hand van Siu Ling […]

Kookboekrecensie The Two Fat Ladies

Petra Possel recenseert voor Foodtube kookboeken. Nu komen er in Nederland per jaar meer nieuwe kookboeken uit dan er dagen […]

Kookboek van het Jaar 2017

In Bougainville, het restaurant van Pascal Jalhay aan de Dam in Amsterdam, werd de uitslag van Kookboek van Het Jaar […]

Koningsoesterzwam met miso, zoethout en isot biber

Uit zijn boek ‘Land zonder melk en honing’, een vegan versie van zijn prijswinnende boek TLV dat ook geïnspireerd is […]

Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf

Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]

Koninginnesoep

In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’