Koken met koffie: barbecue-saus Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2018 Koken met koffie kan op veel manieren. Omar Dahak, patron cuisinier van restaurant De Boterlap in Harderwijk, maakt een barbecuesaus […]
Knolselder, peer en Remekerkaas Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]
Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Knoflookolie maken Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2015 Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]
Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Knoflook is een belangrijke smaakmaker, die rauw oneetbaar is. Voor verwerking in een gerecht kun je ‘m snipperen, in plakjes […]
Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]
Knipsaté Written by eheroes, december 16th, 2014 Regent het buiten? Binnen grillen dus, op een gietijzeren plaatje, dat overigens een van de meest probleemloze, onverwoestbare keukenhulpjes is. […]