Koken met koffie: barbecue-saus

Koken met koffie kan op veel manieren. Omar Dahak, patron cuisinier van restaurant De Boterlap in Harderwijk, maakt een barbecuesaus […]

Knolselder, peer en Remekerkaas

George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]

Knollentuintje

Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]

Knoflookolie maken

Knoflookolie is een mooie smaakmaker om in de keuken altijd bij de hand te hebben. In de keuken van zijn […]

Knoflook poffen

Knoflook is een belangrijke smaakmaker, die rauw oneetbaar is. Voor verwerking in een gerecht kun je ‘m snipperen, in plakjes […]

Knoflook poffen

Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]

Knipsaté

Regent het buiten? Binnen grillen dus, op een gietijzeren plaatje, dat overigens een van de meest probleemloze, onverwoestbare keukenhulpjes is. […]