Kniepertjes van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]

Kleine champagnes

De Nederlandse champagne-import stijgt explosief. En het zijn niet alleen de Grote Merken die profiteren. Bij de inzendingen voor zijn […]

Klassieke tafelbereidingen: kreeft & Barbarie-eend

Ooit, nog niet eens zo heel lang geleden, werden de betere restaurants gekarakteriseerd door de vele tafelbereidingen. Door vereenvoudigingen, kostenbesparingen […]

Klassieke tafelbereiding crêpes Suzette

Sinds het eind van de vorige eeuw worden in het restaurant de borden opgemaakt en wel geserveerd. Voordien was het […]

Klassieke Huzarensalade van Kessens

Huzarensalade is van oorsprong een gerecht dat ontstaat uit restverwerking: van vleesafsnijdsels wordt met aardappel en mayonaise een salade gemaakt. […]

Klassieke gevulde eieren

Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe je klassieke gevulde eieren maakt en en wat je doet […]

Klassieke amandelpudding

Bereiding Voor de pudding: Week de gelatine in koud water. Breng de melk met de merg van het vanillestokje en de […]