Flatbread met za’atar en granaatappelpitten Written by Ronald Hoeben, maart 27th, 2020 Merijn Tol, auteur van het kookboek Beiroet, maakt een flatbread, dat ze aankleedt met tomatenpaasta, za’atar en granaatappelpitten. Ook laat […]
Hollandse schelpjes Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van zijn restaurant De Vluchthaven laat D.P.Arkenbout zien hoe hij zijn huisspecialiteit maakt: gegrilde scheermessen en schelpjes […]
Frambozentaart Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
Pizza bianca van Niemeijer Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2023 Bakker Issa Niemeijer-Brown van bakkerij Gebr. Niemeijer in Amsterdam, maakt een pizza bianca. Een witte pizza dus, want er komt […]
Tim Raue** gastchef Rijks Written by , maart 24th, 2016 In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]