Flatbread met za’atar en granaatappelpitten

Merijn Tol, auteur van het kookboek Beiroet, maakt een flatbread, dat ze aankleedt met tomatenpaasta,  za’atar en granaatappelpitten. Ook laat […]

Hollandse schelpjes

In de keuken van zijn restaurant De Vluchthaven laat D.P.Arkenbout zien hoe hij zijn huisspecialiteit maakt: gegrilde scheermessen en schelpjes […]

Mix meer met Mads

Frambozentaart

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]

De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder

Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]

Pizza bianca van Niemeijer

Bakker Issa Niemeijer-Brown van bakkerij Gebr. Niemeijer in Amsterdam, maakt een pizza bianca. Een witte pizza dus, want er komt […]

Tim Raue** gastchef Rijks

In de reeks gastbezoeken door buitenlandse chefkoks ontving Joris Bijdendijk (executive chef van restaurant Rijks) deze keer een kleurrijke collega […]