Brouwerij Homeland Written by , mei 18th, 2016 Twee eeuwen geleden wemelde het nog van de brouwerijen, maar in de vorige eeuw verdwenen ze bijna allemaal. Gelukkig is […]
Ceviche van Coquille Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]
Oliebollen bakken (lange versie) Written by eheroes, maart 9th, 2015 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp geeft zijn fool proof recept voor de heerlijkste oliebollen. Harold Hamersma vond er de perfecte begeleider […]
Gehaktballen: van kalfsgehakt Written by eheroes, maart 9th, 2015 Als een van de allersimpelste versnaperingen geniet een gehaktballetje weinig aanzien. Veel gehaktballen worden kant en klaar gekocht bij de […]
Soufflé Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de vormpjes in met een dunne laag boter. Let er op […]
Mouclade Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 Mouclade is een mosselgerecht uit de Franse havenplaats l’Orient. Vooral gekenmerkt door de toevoeging van een bescheiden hoeveelheid kerrie. Een heerlijk […]
Edwin Vinke in zijn Zilte Hof Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Koks met een bescheiden kruidentuintje zijn van alle tijden, maar steeds meer keukenmeesters ontpoppen zich met overgave als parttime keuterboer. […]