Brouwerij Homeland

Twee eeuwen geleden wemelde het nog van de brouwerijen, maar in de vorige eeuw verdwenen ze bijna allemaal. Gelukkig is […]

Ceviche van Coquille

Gebruikmakend van de friszure azijn van Tromp & Rueb, maakt Bart van Berkel (winnaar Masterchef 2014) een ceviche van coquille. […]

Oliebollen bakken (lange versie)

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp geeft zijn fool proof recept voor de heerlijkste oliebollen. Harold Hamersma vond er de perfecte begeleider […]

Gehaktballen: van kalfsgehakt

Als een van de allersimpelste versnaperingen geniet een gehaktballetje weinig aanzien. Veel gehaktballen worden kant en klaar gekocht bij de […]

Soufflé

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de vormpjes in met een dunne laag boter. Let er op […]

Mouclade

Mouclade is een mosselgerecht uit de Franse havenplaats l’Orient. Vooral gekenmerkt door de toevoeging van een bescheiden hoeveelheid kerrie. Een heerlijk […]

Edwin Vinke in zijn Zilte Hof

Koks met een bescheiden kruidentuintje zijn van alle tijden, maar steeds meer keukenmeesters ontpoppen zich met overgave als parttime keuterboer. […]