Krokant Gebakken Mul Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2016 Het aanbrengen van een krokante korst op een teer visfileetje is een fraaie techniek die niemand minder dan Paul Bocuse […]
In de glasfabriek van Riedel Written by eheroes, december 16th, 2014 Riedel is niet alleen het duurste, maar ook het meest bijzondere merk in wijnglazen. Het bedrijf hanteert tal van theorieën […]
Eendenlever met appel Written by Ronald Hoeben, september 27th, 2019 In de keuken van restaurant Bord’eau (1 Michelinster) in Hotel l’Europe maakt executive chef Bas van Kranen eendenlever met appel. […]
Wil Demandt vult een speenvarken Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2019 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl […]
Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]
Nieuw in Amsterdam: Restaurant ACE Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In de Utrechstestraat keert Rik Thesing als patron cuisinier terug naar het pand waar hij ooit als leerling-kok zijn carrière […]
Soufflé Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de vormpjes in met een dunne laag boter. Let er op […]