Wil Demandt maakt zuurkool Royale met gerookte vis en schelpjes (deel 1) Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam (1985-2018), maakt een rijke zuurkoolschotel met gerookte vis en […]
Wil Demandt maakt Tripa alla Romana Written by Ronald Hoeben, maart 31st, 2023 Wil Demandt, auteur van het kookboek Altijd Zondag waarin hij de recepten van zijn legendarische restaurant Bordewijk (1984-2018) gebundeld heeft, […]
Wil Demandt maakt schnitzels van uierboord Written by Ronald Hoeben, mei 6th, 2022 Wil Demandt gaat aan de slag met een ouderwets product: uierboord. Als deel van de uier van de koe is […]
Wil Demandt maakt een geitenbout Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2024 Wil Demandt was patron cuisinier van het befaamde restaurant Bordewijk in Amsterdam dat in 2018 haar deuren sloot. Gelukkig kookt […]
Wil Demandt maakt coratella Written by Ronald Hoeben, juni 30th, 2023 Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]
Wil Demandt deelt een geitenlam op in technische delen Written by Ronald Hoeben, mei 17th, 2024 Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam, dat in 2018 na ruim 34 jaar haar deuren […]
Wijngereedschap Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]