Wil Demandt maakt zuurkool Royale met gerookte vis en schelpjes (deel 1)

Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam (1985-2018), maakt een rijke zuurkoolschotel met gerookte vis en […]

Wil Demandt maakt Tripa alla Romana

Wil Demandt, auteur van het kookboek Altijd Zondag waarin hij de recepten van zijn legendarische restaurant Bordewijk (1984-2018) gebundeld heeft, […]

Wil Demandt maakt schnitzels van uierboord

Wil Demandt gaat aan de slag met een ouderwets product: uierboord. Als deel van de uier van de koe is […]

Wil Demandt maakt een geitenbout

Wil Demandt was patron cuisinier van  het befaamde restaurant Bordewijk in Amsterdam dat in 2018 haar deuren sloot. Gelukkig kookt […]

Wil Demandt maakt coratella

Coratella is een gerecht uit de cucina povera, de Italiaanse keuken van de armen. En die armoe vertaalt zich vooral […]

Wil Demandt deelt een geitenlam op in technische delen

Wil Demandt, patron cuisinier van het legendarische restaurant Bordewijk in Amsterdam, dat in 2018 na ruim 34 jaar haar deuren […]

Wijngereedschap

Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]