Witte Asperges Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]
Witlof bakken Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2017 Ooit was witlof bitter, maar omdat weinig consumenten van bitter houden is die smaak er door de telers ‘uitgeteeld.’ Gekookte, […]
Wina Born Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Petra Possel maakt een sentimental journey door haar kookboekenkast en komt uit bij Het Volkomen Kookboek van Wina Born. Dat […]
Win een Wine and Dine Experience Written by , april 30th, 2015 Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]
Wildzwijnsstoofschotel Written by eheroes, december 10th, 2015 Theus de Kok (Meesterkok) is als cuisinier al ruim veertig jaar verbonden aan restaurant De Echoput*, waar altijd veel wild […]
Wildzwijnsstoof Written by eheroes, december 9th, 2014 Stéphane Reynaud, kookt in zijn eigen restaurant in Parijs en schrijft succesvolle kookboeken zoals A propos bistro. In deze video […]
Wildzwijnmedaillons Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Theus de Kok, cuisinier en wildexpert, al decennia verbonden aan restaurant De Echoput, maakt wildzwijnmedaillons met een crumble van hazelnoten […]