Siciliaanse amandelkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Madina Mamedova, al bijna twintig jaar een gewaardeerde kracht in de keuken van het Amsterdamse restaurant Toscanini, volgde een cursus […]
Sodabread Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2015 Bereiding Indicatie bereidingstijd: 7 min. • rusten: 1 uur • bakken: 1 uur en 30 min. Giet de havermout in een grote […]
De Lofoten & skrei Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]
Vegetarische Bourguignon Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]
Moscovische Tulband Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven op 175 graden. Zeef de bloem en vermeng met de maïzena en het zout. Snij de […]
Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane Written by eheroes, november 24th, 2015 Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]
In boter gegaarde beukenzwam Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2015 The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]