Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2024 Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]
Jigal Krant maakt malabi Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Malabi zou je kunnen karakteriseren als het monatoetje van Tel Aviv. Geen wonder dus dat het te vinden is in […]
Jigal Krant maakt gekarameliseerde uien Written by Ronald Hoeben, maart 17th, 2023 Jigal Krant, auteur van de succesvolle kookboeken TLV en TLV Vegan, maakt een vegan smaakmaker die hij altijd onder handbereik […]
Jigal Krant maakt een nieuwe klassieker: AOP-M Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2024 In de aanloop naar een nieuw boek over aubergine, zijn favoriete ingrediënt, maakt kookboekauteur Jigal Krant (van TLV en TLV […]
Jigal Krant maakt aspergerisotto Written by Ronald Hoeben, april 15th, 2024 Kookboekauteur Jigal Krant is bezig met een boek over zijn favoriete product (aubergine), maar ondertussen maakt hij asperge-risotto van witte […]
Jef Schuur & het Texels lam Written by Ronald Hoeben, mei 26th, 2023 Bij Jef heet het restaurant van Jef Schuur en Nadine Mögling op Texel dat sinds 2009 een Michelinster heeft. In […]
Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]