Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina

Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]

Jigal Krant maakt malabi

Malabi zou je kunnen karakteriseren als het monatoetje van Tel Aviv. Geen wonder dus dat het te vinden is in […]

Jigal Krant maakt gekarameliseerde uien

Jigal Krant, auteur van de succesvolle kookboeken TLV en TLV Vegan, maakt een vegan smaakmaker die hij altijd onder handbereik […]

Jigal Krant maakt een nieuwe klassieker: AOP-M

In de aanloop naar een nieuw boek over aubergine, zijn favoriete ingrediënt, maakt kookboekauteur Jigal Krant (van TLV en TLV […]

Jigal Krant maakt aspergerisotto

Kookboekauteur Jigal Krant is bezig met een boek over zijn favoriete product (aubergine), maar ondertussen maakt hij asperge-risotto van witte […]

Jef Schuur & het Texels lam

Bij Jef heet het restaurant van Jef Schuur en Nadine Mögling op Texel dat sinds 2009 een Michelinster heeft. In […]

Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]