De laatste tartaar & oester van John Halvemaan

Op de laatste dag van de opening van het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Esther bijna dertig jaar […]

Reunie @ Le Garage

Op restaurantgebied kennen we, in tegenstelling tot de ons omringende landen, weinig instituten. Eethuizen die al decennia bestaan, zonder te […]

Verse Aanvoer: Baut Paradijs

Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]

De wijnen van Ribera del Duero

De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]

De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais

Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]

Aubergine/courgette/paprika/bonensandwich van Jigal Krant

Jigal Krant -auteur van TLV en Land zinder melk en honing- over de keuken van Tel Aviv, is bezig met […]

Orgaanvlees in Le Garage

Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]