De laatste tartaar & oester van John Halvemaan Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Op de laatste dag van de opening van het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Esther bijna dertig jaar […]
Reunie @ Le Garage Written by eheroes, december 8th, 2014 Op restaurantgebied kennen we, in tegenstelling tot de ons omringende landen, weinig instituten. Eethuizen die al decennia bestaan, zonder te […]
Verse Aanvoer: Baut Paradijs Written by , januari 18th, 2017 Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]
De wijnen van Ribera del Duero Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2017 De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]
De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]
Aubergine/courgette/paprika/bonensandwich van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2024 Jigal Krant -auteur van TLV en Land zinder melk en honing- over de keuken van Tel Aviv, is bezig met […]
Orgaanvlees in Le Garage Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]