In boter gegaarde beukenzwam

The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]

IJsthee maken

IJsthee of ice tea is niet alleen een verfrissen zomers drankje om altijd in je koelkast paraat te hebben, het […]

IJsmachine test

In ijsmachines heb je twee smaken. Zelfvriezend en niet zelfvriezend. De verschillen zitten in prijs, gewicht en gebruiksgemak. Foodtube testte […]

Ierse runderstoof, Jamaicaans recept

Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een Jamaicaanse variant van Irish stew. Dat klinkt vreemder dan het is. Voor de bereiding […]

Ierse runderstoof van Felix Wilbrink

Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]

Ierse ribeye op de barbecue

Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia, de Irish Food Board, gaart Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t […]

Iers sodabread uit de pan

In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]