In boter gegaarde beukenzwam Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2015 The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]
IJsthee maken Written by , mei 25th, 2016 IJsthee of ice tea is niet alleen een verfrissen zomers drankje om altijd in je koelkast paraat te hebben, het […]
IJsmachine test Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2015 In ijsmachines heb je twee smaken. Zelfvriezend en niet zelfvriezend. De verschillen zitten in prijs, gewicht en gebruiksgemak. Foodtube testte […]
Ierse runderstoof, Jamaicaans recept Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2021 Culinair journalist Felix Wilbrink maakt een Jamaicaanse variant van Irish stew. Dat klinkt vreemder dan het is. Voor de bereiding […]
Ierse runderstoof van Felix Wilbrink Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]
Ierse ribeye op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2019 Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia, de Irish Food Board, gaart Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t […]
Iers sodabread uit de pan Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van The Cliffhouse in Ardmore (Ierland) maakt Shane McGrath soda bread in een pan. RECEPT 400 gram […]