Gestoofde lamsschouder chantant Written by Ronald Hoeben, november 8th, 2019 Multitalent Nico Knapper (85), begon in de jaren vijftig als chansonnier in Parijs en ging later regisseren voor de Nederlandse […]
Luchtfrituren Written by eheroes, december 16th, 2014 Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]
Margot Janse @RIJKS restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]
Peyniri: verse Turkse kaas Written by , september 22nd, 2015 Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]
De onweerstaanbare chocoladeplak van Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 Sommige binnenkomers werken geheid beter dan een bloemetje. De onweerstaanbare chocoladeplak die Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken […]
Bladerdeeg-schelpen vol zomerfruit Written by Ronald Hoeben, augustus 19th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp taartje en een taart van diepvries (roomboter!) bladerdeeg, die gevuld worden […]
Vanja en Titi maken sateh lilit & sambal matah Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2021 Twee specialisten in één keuken: Titi Waber en Vanja van der Leeden. Vanja schreef het prijswinnende kookboek INDOROCK, waarin ze […]