Holtkamp & de bal van Loesje Written by Ronald Hoeben, januari 16th, 2025 De gehaktballen die Loesje Zwerus verkocht in haar koffiekeldertje aan het Frederiksplein genoten lokale faam. Sterker nog: Johannes van Dam […]
Hollandse schelpjes Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van zijn restaurant De Vluchthaven laat D.P.Arkenbout zien hoe hij zijn huisspecialiteit maakt: gegrilde scheermessen en schelpjes […]
Hollandse haantjes bij de pluimveehouder Written by , maart 9th, 2017 Chris Borren is biologisch pluimveehouder. In zijn bedrijf is ruimte gemaakt voor de Hollandse haantjes, de broertjes van de leghennen […]
Hollandse botercake van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Cees Holtkamp maakt een Hollandse botercake volgens de regelen der kunst. Dat wil zeggen een malse cake met niet te […]
Hollandse appeltaart (korte versie) Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huisbanketbakker een Hollandse appeltaart. Deze video is een sterk ingekorte versie van […]
Hollandse appeltaart Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 De Hollandse appeltaart onderscheidt zich van andere appeltaarten door de gebruikte ingrediënten, te beginnen met de Zeeuwse bloem voor het […]
Hollandaisesaus maken Written by , september 3rd, 2015 Een klassieke Hollandaisesaus is niet te versmaden. Maar het is tegelijkertijd een wispelturig product dat bij de totstandkoming de volledige […]