Holtkamp & de bal van Loesje

De gehaktballen die Loesje Zwerus verkocht in haar koffiekeldertje aan het Frederiksplein genoten lokale faam. Sterker nog: Johannes van Dam […]

Hollandse schelpjes

In de keuken van zijn restaurant De Vluchthaven laat D.P.Arkenbout zien hoe hij zijn huisspecialiteit maakt: gegrilde scheermessen en schelpjes […]

Hollandse haantjes bij de pluimveehouder

Chris Borren is biologisch pluimveehouder. In zijn bedrijf is ruimte gemaakt voor de Hollandse haantjes, de broertjes van de leghennen […]

Hollandse botercake van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp maakt een Hollandse botercake volgens de regelen der kunst. Dat wil zeggen een malse cake met niet te […]

Hollandse appeltaart (korte versie)

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huisbanketbakker een Hollandse appeltaart. Deze video is een sterk ingekorte versie van […]

Hollandse appeltaart

De Hollandse appeltaart onderscheidt zich van andere appeltaarten door de gebruikte ingrediënten, te beginnen met de Zeeuwse bloem voor het […]

Hollandaisesaus maken

Een klassieke Hollandaisesaus is niet te versmaden. Maar het is tegelijkertijd een wispelturig product dat bij de totstandkoming de volledige […]