Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2023 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]
Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers Written by , augustus 13th, 2015 Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…
Tasty Talent Written by , juli 2nd, 2015 Is de keuken jouw domein? Ben je iemand die zijn vrienden elke keer weer culinair verrast? Meld je dan nu […]
Desemstarter maken door Christian Wey Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2024 Om zuurdesembrood te kunnen maken heb je een desemstarter nodig. Fermentatie-expert Christian Wey laay je zien hoe je zo’n starterr […]
Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo Written by Ronald Hoeben, december 6th, 2019 In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]
Mari Maris: snelle schotel van paksoi & paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 Uit haar nieuwe kookboek met de zelfverklarende titel A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een even heerlijke als snel […]
Gele room, alias banketbakkersroom Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2021 Alleen buiten de banketbakkerij staat gele room als banketbakkersroom bekend. Cees en Stella maakten het onweerstaanbare goedje als eens eerder […]