Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]

Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers

Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…

Tasty Talent

Is de keuken jouw domein? Ben je iemand die zijn vrienden elke keer weer culinair verrast? Meld je dan nu […]

Desemstarter maken door Christian Wey

Om zuurdesembrood te kunnen maken heb je een desemstarter nodig. Fermentatie-expert Christian Wey laay je zien hoe je zo’n starterr […]

Koolrabi carpaccio & chipotle-mayo

In haar boek Eva’s Keukenkast wijst Eva Posthuma de Boer de weg naar simpele gerechten met minder vlees en vis. […]

Mari Maris: snelle schotel van paksoi & paddenstoelen

Uit haar nieuwe kookboek met de zelfverklarende titel A la Minute maakt groentengodin Mari Maris een even heerlijke als snel […]

Gele room, alias banketbakkersroom

Alleen buiten de banketbakkerij staat gele room als banketbakkersroom bekend. Cees en Stella maakten het onweerstaanbare goedje als eens eerder […]