Het sommelierglas Written by , december 15th, 2015 Gevreesd attribuut in de wijnwereld: het sommelierglas. Je kunt eraan ruiken en je kunt eruit drinken, maar je zult moeten […]
Het simpele saucijzenbroodje Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Kinderlijk eenvoudig zelf te maken: heerlijke saucijzenbroodjes. Je hebt alleen wat half om half gehakt nodig, 2 eitjes, paneermeel velletjes […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
Het Perfecte Roerei Written by , juni 11th, 2015 Een roerei maken denkt iedereen te kunnen, maar er zijn een paar misverstanden over. Willem Himmelreich roert even voor hoe […]
Het onweerstaanbare gebraiseerde kippetje van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, september 18th, 2020 Braiseren is een prachtige techniek voor het garen van een hele kip. Het is een rustig proces, waarbij de oven […]
Het onbegrepen kippenvet Written by eheroes, december 8th, 2014 Willem Himmelreich, de legendarische leermeester van tweesterrenchefs als Lucas Rive, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Ik trof Willem Himmelreich in […]
Het nieuwe oliebollen recept van Cees Holtkamp (korte video) Written by Ronald Hoeben, december 27th, 2023 Kortere versie van de masterclass oliebollen met soezenbeslag bakken. Dit recept staat (nog) niet in Holtkamps boek De Banketbakker, maar […]