Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]
Het Lupinevarken Written by eheroes, maart 17th, 2015 Lupine is een eiwitrijke plant en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er al met succes ‘namaakvlees’ van […]
Het Luilekkerland van Charlotte & Onno Kleyn Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2018 Samen met haar vader Onno schreef historica Charlotte Kleyn de geschiedenis van de Nederlandse keuken. Ter introductie kookten vader & […]
Het lot van de kreeft Written by eheroes, maart 17th, 2015 Wie een maaltje mosselen in de pan gooit of huisvredebreuk pleegt bij een oester plaatst zich daarbij direct in de […]
Het heerlijke Noorden Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2018 Petra Possel bespreekt Het heerlijke Noorden, een culinaire reisgids voor de noordelijke provincies van de hand van Jacques Hermus.
Het Eilandgevoel Written by eheroes, december 9th, 2014 Een halve eeuw lag het voor de kust, nu ligt het in Amsterdam en kun je er eten. Met geweldig […]
Het eerste gerecht van Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2021 Robert Kranenborg maakt een gerecht dat zijn vader John hem in 1963 leerde. Het is een simpele combinatie van een […]