Heerlijke salade van little gem, paprika & ansjovis

In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef-kok Rik de Jonge een heerlijk gerecht -in feite een warme […]

Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]

Hasselback aardappel uit de oven

Een Hasselback aardappel wordt rauw in lamellen gesneden die aan de onderkant nog aan elkaar vastzitten en komt uit de […]

Hartige Paascake

Eva Posthuma de Boer maakt een serie handzame kookboekjes over deelonderwerpen: de Keukenkastjes-reeks. Uit het deel Ei maakt ze een […]

Haring fileren

Veel van wat de haringboer precies uitspookt met de haring blijft raadselachtig. Het snijden bijvoorbeeld speelt zich in de haringkar […]

Hardaepfelpflutta

Alleen al door de onuitsprekelijke naam met teveel pf’s spreken de hardaepfelpflutta tot de verbeelding. Smoutebollen van aardappel, dit is […]

Hamburgerbollen van briochebrood

Wat briochebrood zo lekker maakt is de toevoeging van melk, eieren en suiker. Edwin Klaasen, auteur van het standaardwerk over […]