Groentebouillon maken

Bereiding Doe vier eetlepels olijfolie in een grote pan en stoof er de grofgesneden groenten in gaar. Voeg drie liter […]

Groenepepersaus, hit van de seventies

Keukenmeester Ameling maakt op basis van een jus de veau liée een saus die zo’n vijftig jaar geleden op elke […]

Groene Thaise kipcurry

Een heel simpele manier om je kipfilet smaak te geven: maak er groene Thaise curry van. De meeste ingrediënten komen […]

Groene pappardelle

In de keuken van Spaghetteria Oost maakt Chef Stefano Cavallari een heerlijke combinatie van groene pappardelle met champignons en gorgonzola. […]

Groene asperges met hammayonaise

In de keuken van restaurant Breda te Amsterdam maakt patron cuisinier Guillaume de Beer groene asperges met hammayonaise.

Griet, snert & potaarde @Bolenius restaurant

Luc Kusters, chefkok van Bolenius, restaurant aan de Amsterdamse Zuidas, maakt een gerecht uit zijn ‘Nieuwe Amsterdamse Keuken”.

Griesmeelpudding van Cees Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp rekent af met de slechte reputatie van griesmeelpudding. Dankzij uitvoerig onderzoek door dochter Angela Holtkamp kwam aan […]