Het bloemkoolgebraad van Mari Maris

Het boek GROENTE is met meer dan 800 recepten (met groenten dus) het magnum opus van Mari Maris. Uit dat […]

Het betere gepocheerde ei

Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]

Het allersimpelste koekje

Bereiding Het recept is simpel: kneed een deeg van de gele basterdsuiker, de boter, de bloem en het zout. Rasp […]

Hertog Jan @Bolenius Restaurant

Meesterkok Luc Kusters maakt in Bolenius Restaurant een nagerecht naast Hertog Jan Grand Prestige bier en proeft het resultaat samen […]

Hertenkalf op de grill

Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]

Hele kip opdelen met René Ameling

In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]

Heerlijke salade van little gem, paprika & ansjovis

In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef-kok Rik de Jonge een heerlijk gerecht -in feite een warme […]