Het bloemkoolgebraad van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Het boek GROENTE is met meer dan 800 recepten (met groenten dus) het magnum opus van Mari Maris. Uit dat […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Het allersimpelste koekje Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Het recept is simpel: kneed een deeg van de gele basterdsuiker, de boter, de bloem en het zout. Rasp […]
Hertog Jan @Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 17th, 2015 Meesterkok Luc Kusters maakt in Bolenius Restaurant een nagerecht naast Hertog Jan Grand Prestige bier en proeft het resultaat samen […]
Hertenkalf op de grill Written by Ronald Hoeben, februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]
Hele kip opdelen met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze video versnijdt Keukenmeester René Ameling een hele kip in borstfilets, bouten, dijen en drumsticks. Wat hij overhoudt is […]
Heerlijke salade van little gem, paprika & ansjovis Written by Ronald Hoeben, maart 6th, 2020 In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef-kok Rik de Jonge een heerlijk gerecht -in feite een warme […]