André Chiang gastchef Rijks restaurant Written by , september 30th, 2015 André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]
Thull’s: inmaken, fermenteren & lunchen Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2017 Simone van Thull vertelt wat er allemaal in haar Amsterdamse ‘eetwinkel’ te koop is. Veel van de atrikelen zijn zelfgemaakt, […]
Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]
Beyoncé’s Burrito Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]
Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.
Klassieke Huzarensalade van Kessens Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2017 Huzarensalade is van oorsprong een gerecht dat ontstaat uit restverwerking: van vleesafsnijdsels wordt met aardappel en mayonaise een salade gemaakt. […]
Spicy Beef recept van Happyhappyjoyjoy Written by , juni 30th, 2016 In de keuken van Happyhappyjoyjoy East maakt Htay Win spicy beef: hete biefstuk. Het vlees wordt kort gemarineerd, bestoven met […]