André Chiang gastchef Rijks restaurant

André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]

Thull’s: inmaken, fermenteren & lunchen

Simone van Thull vertelt wat er allemaal in haar Amsterdamse ‘eetwinkel’ te koop is. Veel van de atrikelen zijn zelfgemaakt, […]

Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot

Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]

Beyoncé’s Burrito

Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]

Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen

In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.

Klassieke Huzarensalade van Kessens

Huzarensalade is van oorsprong een gerecht dat ontstaat uit restverwerking: van vleesafsnijdsels wordt met aardappel en mayonaise een salade gemaakt. […]

Spicy Beef recept van Happyhappyjoyjoy

In de keuken van Happyhappyjoyjoy East maakt Htay Win spicy beef: hete biefstuk. Het vlees wordt kort gemarineerd, bestoven met […]