Bloedworst Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Heerlijke salade van little gem, paprika & ansjovis Written by Ronald Hoeben, maart 6th, 2020 In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef-kok Rik de Jonge een heerlijk gerecht -in feite een warme […]
Gyoza van koningskrab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]
Peyniri: verse Turkse kaas Written by , september 22nd, 2015 Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]
De vegatarische canneloni van restaurant/wijnbar Clos Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2025 In de keuken van Clos heeft Jeroen Mak zijn handen vol aan een voorgerechtje: canneloni van knolselderij met een vulling […]
Tefal Actifry vs. Philips Airfryer Written by eheroes, maart 24th, 2015 Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]
Bart van Berkel maakt lamsstoof Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Bart van Berkel, ooit winnaar van de eerste editie van Masterchef (anno 2014), auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim […]