Bloedworst

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Heerlijke salade van little gem, paprika & ansjovis

In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef-kok Rik de Jonge een heerlijk gerecht -in feite een warme […]

Gyoza van koningskrab

Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]

Peyniri: verse Turkse kaas

Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]

De vegatarische canneloni van restaurant/wijnbar Clos

In de keuken van Clos heeft Jeroen Mak zijn handen vol aan een voorgerechtje: canneloni van knolselderij met een vulling […]

Tefal Actifry vs. Philips Airfryer

Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]

Bart van Berkel maakt lamsstoof

Bart van Berkel, ooit winnaar van de eerste editie van Masterchef (anno 2014), auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim […]