Verse Aanvoer: Pita in de Foodhallen Written by , januari 10th, 2017 We zien het vaker: koks van toprestaurants die een make over maken van een overbekend vuistvoedsel. Hamburgers, hot dogs, frieten. […]
Vitello tongnato Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 @demoslager Gertjan Kiers maakt vitello tonnato met een ongebruikelijk ingrediënt: kalfstong. Hoe je de kalfstong gaart laat Meesterslager Johan van […]
Cees Holtkamp maakt kaasstengels Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2024 Cees Holtkamp maakt -bij hoge uitzondering solo- kaasstengels van 3 plakjes roomboter bladerdeeg, 35 gram boter en 100 gram geraspte […]
De Ierse biefstuk Written by eheroes, maart 9th, 2015 Net als bijvoorbeeld in Wales ziet men ook te Ierland gras als zo’n beetje het belangrijkste lokale product. Het is […]
Twee ijstaarten van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker Cees Holtkamp twee ijstaarten op basis van verschillende soorten roomijs: de bekers […]
Asperges Tel Aviv style Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Voor zijn boek TLV verzamelde Jigal Krant recepten en verhalen uit Tel Aviv. Dat leverde talloze innovatieve, vaak vegetarische maar […]
Zoete Aardappelsoep Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Bereiding Smoor de ui, prei, aardappel en knoflook in het klontje boter en blus af met witte wijn. Giet de […]