Gepocheerde griet met mosselen

Het pocheren van vis gaat meestal in bouillon, water of wijn of een combinatie daarvan. Maar er is ook nog […]

Gepocheerd ei met brood en ham

Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]

Gepocheerd ei en roerei met truffel

Aandacht voor de ingrediënten is het thema van het eerste kookboek van Ricardo van Ede met de titel Ricardo die, […]

Gepekelde ribeye

Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]

Georgische gastronomie en wijnen

Onder aanvoering van wijnimporteur Bernard Nauta maken we een rondgang door de Georgische keuken van Gia Rokashvili, die samen met […]

Gentse waterzooi met confit de canard

In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]

Gemarineerde paddenstoelen

Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]