Gepocheerde griet met mosselen Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2016 Het pocheren van vis gaat meestal in bouillon, water of wijn of een combinatie daarvan. Maar er is ook nog […]
Gepocheerd ei met brood en ham Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]
Gepocheerd ei en roerei met truffel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Aandacht voor de ingrediënten is het thema van het eerste kookboek van Ricardo van Ede met de titel Ricardo die, […]
Gepekelde ribeye Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]
Georgische gastronomie en wijnen Written by , april 6th, 2017 Onder aanvoering van wijnimporteur Bernard Nauta maken we een rondgang door de Georgische keuken van Gia Rokashvili, die samen met […]
Gentse waterzooi met confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]
Gemarineerde paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]