Pompoen gevuld met verse worst Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de pompoen aan de bovenkant voorzichtig open en schep het zaad […]
Brisket, wat is het? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Brisket is een deel van de koe dat borstlappen kan opleveren en tot pekelvlees kan leiden, maar ook een product […]
Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2 Written by eheroes, maart 9th, 2015 Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]
Confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 Confit de canard, de in eendenvet geconfijte bouten van de eend, is een troostrijk gerecht dat zich gemakkelijk laat bewaren. […]
Langoustine met 3x wortel Written by Ronald Hoeben, oktober 4th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’Eau (1 Michelinster) in Amsterdam, maakt een gerecht met langoustine en drie soorten […]
De Turkse super: een rondleiding Written by eheroes, februari 22nd, 2015 De Turkse supermarkt is groentenwinkel en kruidenier tegelijk. Het is een winkelvorm die niet alleen de concurrentie van de supermarkten […]
Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]