Geitenkaas uit de 3d printer

Micheala van Leeuwen is een kaasprintende boerin. Ze vertelt hoe ze met een 3D printer van Goudse kaas en geitenkaas […]

Geitenkaas

De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]

Gehaktballen: van kalfsgehakt

Als een van de allersimpelste versnaperingen geniet een gehaktballetje weinig aanzien. Veel gehaktballen worden kant en klaar gekocht bij de […]

Gehaktballen: de Jordanese

Keukenmeester René Ameling zet de gehaktbal van het Jordanese koffiehuis De Edison op een voetstuk. In het originele recept van […]

Gehaktballen: de Gooise bal!

Na de veelbekeken Jordanese gehaktbal heeft Keukenmeester René Ameling een gehaktbal gemaakt die in het Gooi hoge ogen gooit. De […]

Gehaktballen: de ‘blauwe bal’

Na de Jordanese bal en de Gooise designbal stort Keukenmeester René Ameling zich op een Nederlands-Indische variant van de gehaktbal: […]

Gehaktballen van paddenstoel

  Uit haar kookboek Mari plukt de dag maakt Mari Maris een gehaktballen-variant: van paddenstoelen. Met deze link kun je […]