Quenelles de brochet Written by Ronald Hoeben, maart 23rd, 2018 In de keuken van zijn restaurant Le Hollandais in Amsterdam maakt Adriaan van Raab van Canstein quenelles de brochet, een […]
Panna cotta van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]
Het bloemkoolgebraad van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Het boek GROENTE is met meer dan 800 recepten (met groenten dus) het magnum opus van Mari Maris. Uit dat […]
In de keuken bij De Gulle Waard Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van Gasterij de Gulle Waard geeft Nel Schellekens een blik in de culinaire schatkist van de Achterhoek.
Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2018 Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]
Utrechtse sprits Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]
Fondant maken Written by Ronald Hoeben, mei 20th, 2022 Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]