Quenelles de brochet

In de keuken van zijn restaurant Le Hollandais in Amsterdam maakt Adriaan van Raab van Canstein quenelles de brochet, een […]

Panna cotta van Holtkamp

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]

Het bloemkoolgebraad van Mari Maris

Het boek GROENTE is met meer dan 800 recepten (met groenten dus) het magnum opus van Mari Maris. Uit dat […]

In de keuken bij De Gulle Waard

In de keuken van Gasterij de Gulle Waard geeft Nel Schellekens een blik in de culinaire schatkist van de Achterhoek.

Kabeljauw, paling, bloemkool & hazelnoot

Jef van den Hout maakt een heerlijk, rijk gerecht van gestoomde en gebrande kabeljauw, bloemkoolcrème met beurre noisette , schuimende […]

Utrechtse sprits

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]

Fondant maken

Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]