French toast Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2018 Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]
Fred de Leeuw over truffel Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 Slager/truffelimporteur Fred de Leeuw geeft een beknopt truffelcollege
Franse kip met pan en al in de oven Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2018 Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]
Frambozentaart Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]
Frambozencoulis of -saus door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ is één van de lijfspreuken van Cees Holtkamp. Het geldt zeker ook voor de […]
Fraisier: een klassieke aardbeientaart Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]
Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]