French toast

Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]

Fred de Leeuw over truffel

Slager/truffelimporteur Fred  de Leeuw geeft een beknopt truffelcollege

Franse kip met pan en al in de oven

Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]

Frambozentaart

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]

Frambozencoulis of -saus door Cees Holtkamp

‘Hoe simpel wil je het hebben?’ is één van de lijfspreuken van Cees Holtkamp. Het geldt zeker ook voor de […]

Fraisier: een klassieke aardbeientaart

Bereiding Klop de 3 eiwitten op en doe er geleidelijk aan de suiker bij, plus het snufje zout Klop de […]

Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen

Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]