Falafel (deel 3 van 5): de snelle salade

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Falafel (deel 2 van 5): de laffa (het flatbread)

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Falafel (deel 1 van 5): de ballen zelf

Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]

Eton Mess

Bereiding Halveer de helft van de aardbeien. Pureer de andere helft. Klop de slagroom op met de suiker. Meng vlak […]

Eten & drinken in Praag

Als je persé wil kun je ze vinden, de plekken waar Praag er nog precies zo uitziet als het deed […]

Espresso Macchiato & Latte Macchiato

Koffiedocent Joost Leopold van Leopold Koffie School maakt espresso macchiato en latte macchiato. Twee koffiedranken op basis van espresso en […]

Escabeche door Adriaan van Raab van Canstein

Met goedkope horsmakreeltjes, spatverse vis van de Marokkansse viswinkel maakt Adriaan van Raab van Canstein escabeche. Een koud mediterraan gerecht […]