Aspergesoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Uit haar best-sellende Groentebijbel maakt Mari Maris klassieke aspergesoep. Dit is het recept zoals het ook in het boek staat: […]
De spinazie van Pascal Jalhaij Written by eheroes, december 15th, 2014 Befaamd cuisinier Pascal Jalhaij maakt spinazie, die hij op smaak brengt zonder peper of zout te gebruiken
Worst (deel 1 van 2): worst wellen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]
Oseng oseng Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]
Noordzeekreeft Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Joris Bijdendijk, inmiddels executive chef van restaurant RIJKS, bereidt een gigantische Noordzeekreeft.
Gyoza van koningskrab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]
Eke Mariën maakt kombu-salade en bouillon van kombu Written by Ronald Hoeben, februari 28th, 2025 Cuisinier Eke Mariën is een groot liefhebber van zeewier en hij snapt niet goed dat zeewier in Nederland zo weinig […]