Erwtensoep (snert) maken Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2016 In een van de allereerste video’s voor Foodtube geeft Geert Burema van restaurant Merkelbach te Amsterdam een compleet erwtensoep college.
Entrecôte college Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]
Entrecôte Bordelaise Written by Ronald Hoeben, juli 17th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenmaker Apollo/Solina, maakt een Franse klassieker: Entrecôte Bordelaise. Hij completeert deze entrecôte in rode wijnsaus met […]
English Muffins maken Written by , maart 30th, 2016 Muffins kun je overal kopen, maar voor English muffins (die in Engeland dan weer gewoon als muffins aangeduid worden) moet […]
Elf Michelinsterren Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In restaurant Het Bosch kwam in februari 2013 een half dozijn koks bijeen. Mannen van in de zestig die in […]
Eke Mariën maakt zeewier gyoza Written by Ronald Hoeben, april 11th, 2025 Eke Mariën wordt wel gekarakteriseerd als de Hollandse Harold McGee; wetenschapper en kok in één. Hij koestert een bovenmatige interesse […]
Eke Mariën maakt zeekraal sushi Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2025 Zeekraalsushi Porties: 8 rollen Bereidingstijd: 40 min. Wachttijd: 30 min. INGREDIËNTEN250 g sushirijst 2 el poedersuiker 1 tl zout […]