Citroensuiker & vanillesuiker Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]
Sateh Kambing Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]
Stella’s Hawaïaanse bananencake Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2023 Na bijna een jaar in de VS is Stella terug in de keuken van haar opa Cees Holtkamp en ze […]
Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Zeebaars fileren Written by eheroes, maart 9th, 2015 Verreweg de meeste zeebaarzen die bij de visboer liggen en in het restaurant op het bord terecht komen zijn kweekvissen. […]
Kalfslever met uien, appel en spek Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Cuisinier John Fagel (1930-2010) was een specialist in de bereiding van orgaanvlees. Ben van Geelen, chefkok van restaurant Anna in […]