Een duif pareren Written by eheroes, december 8th, 2014 Vooral gevogelte vereist, zeker naarmate het kleiner wordt, vakmanschap om het met het mes tegemoet te treden. Dan gaat het […]
Citroenbonen met radicchio Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2024 Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]
Pikante lasagne Written by , oktober 29th, 2015 Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Chocoladepudding met advocaatsaus maken Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]
Aspergesoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, mei 29th, 2020 Uit haar best-sellende Groentebijbel maakt Mari Maris klassieke aspergesoep. Dit is het recept zoals het ook in het boek staat: […]
Viscollege Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2016 Langs de kade van de visafslag van IJmuiden komen de kotters dagelijks duizenden kilo’s versgevangen vis afleveren. Met vishandelaar Jacco […]