De vlammenkeuken van Nela op de Zuidas

Nela is een nieuw (september 2022) fine dining restaurant op de Zuidas in Amsterdam, waar men Poetin een loer draait […]

Masterclass rendang maken door Maureen Tan

Maureen Tan geeft kookworkshops en schrijft boeken over de Indonesische keuken. Haar laatste boek gaat over rendang, dat niet alleen […]

Satésaus van Bartje Boemboe

Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]

Ratatouille van Mari Maris

Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]

Wat is oude kaas?

Oude kaas lijkt een alledaags artikel, maar wanneer is oude kaas oud en hoe lang duurt het eer een kaas […]

Hacienda Zorita: wijn, varkens en luxe kamers

Foodtube was te gast bij Hacienda Zorita Hotel & Spa nabij Salamanca, Spanje. Hacienda Zorita biedt niet alleen onderdak aan honderden vaten […]

Grand Bloggers Diner

Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]